Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Uruguay 2019 nationalt hold new trøjer

Posted by jessica 19/03/2019 0 Comment(s)

Det uruguayanske land er et land, der elsker fodbold meget. I løbet af verdensmesterskabet spillede skolen et spil og lad os føle sig dybt. De små fans sætter på trøjerne og lad os se den særlige taknemmelighed inden tv-serien. Vil de være fødslen af ​​den næste bold konge! Har vi en chance for at se ham på retten for at bringe os et vidunderligt spil? Så vi giver dig også den nye Billige Fodboldtrøjer for første gang, lad disse små fans sætte på.

Uruguayas landslag frigjorte den nye Uruguay trøje i hjemmet og væk i 2019. Den uruguayanske jersey er velkendt, og det blå tema er det samme. I det næste spil vil Uruguay bære denne nye jersey til at deltage, denne jersey vil bringe dem held og lykke.

Designet af den nye trøjer er inspireret af det uruguayanske flag. Det er domineret af himmelblåt og hvidt, og den uruguayanske fodboldforbunds badge tilføjes til brystet. Det ikoniske design symboliserer den "blå trøjer " som æren af ​​det bedste hold i Sydamerika. Nuværende spillere i Uruguay omfatter Luis Suarez, Diego Godin og Fernando Muslera.