Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Salah har mulighed for at overgå Ian Rushs rekord til Liverpool

Posted by jessica 20/04/2018 0 Comment(s)

Mohamed Salah har beskrevet muligheden for at overgå Ian Rushs rekord til Liverpool som en "stor" stolthed til ham.

Men Salah insisterer på, at han ikke vil lægge personlig herlighed foran lagets målsætninger, da sæsonen leder mod sit klimaks. Hvor skal man tilpasse
fodboldtrøjer sæt?

Med 40 mål til hans navn har Salah allerede haft den mest produktive debutkampagne i Liverpool historie, og fremadrettede har nu en anden milepæl i sine seværdigheder. Ser frem til at få en af ​​hans
Liverpool Salah trøje som fødselsdagsgave.

Spurgt om muligheden for at lave historie, sagde Salah til Premier League Productions: "Der er en stor chance for at bryde pladen, for at være nummer én for en klub som Liverpool, det er noget stort.

Jeg vil være meget glad, hvis jeg bryder den. Jeg er glad for 40, jeg vil beholde scoring, jeg vil være nummer én til posten.

Det er altid godt, når du ser dit navn med legender fra en klub som Liverpool, det er en anden følelse, og jeg er meget glad for det.

Jeg vil gøre mit bedste for at bryde posten, men som jeg har sagt før spiller vi som 11 spillere, jeg spiller for holdet. Det handler ikke om individuelle priser, det er noget for holdet. Jeg er sikker på, at hvis jeg har en chance for at give det til nogen andre at score, vil jeg.