Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Messi er i stand til at få respekt fra modstanderen

Posted by jessica 11/03/2019 0 Comment(s)

I dag vil jeg gerne dele med dig en stjerne, som jeg kan lide meget. Han er messi Dette er en spiller der kan respektere modstanderen. De fleste mennesker som Messi bør være det første hattrick fra Messi, i 07-sæsonen mellem Barcelona og Real Madrid. På det tidspunkt var Messi kun 19 år gammel og havde en nr. 19- Billige Fodboldtrøjer. Du kan vælge at tilpasse denne meget meningsfulde trøje.

I dette spil binder Messi tre gange, og hver gang han scorede, ville han kysse holdets logo på Barcelona trøje. Det kan ses, at Messi kan lide Barcelona meget, hvilket har meget at gøre med hans evne til at spille i Barcelona nu. I det netop afsluttede spil bragte Messi sin anmodning til straffesparket og blev forstyrret af modstanderen, da han var ved at score. Da mange troede, at det var en straf, stod Messi op, og han tog initiativ til at angive til dommeren, at der ikke var nogen uhensigtsmæssig adfærd.

Denne adfærd har vundet ros fra fans, og alle applauderede Messi's ærlige opførsel. Kan en sådan god spiller ikke respektere modstanderne og fansne?