Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Gonzalo Higuaín slutter sig til Chelsea Football Club holdet

Posted by jessica 22/01/2019 0 Comment(s)

Det er muligt, at Chelsea Football Club vil underskrive Gonzalo Higuaín i den nærmeste fremtid. Dette er ingen hemmelig begivenhed. Mange fans vil også have ham til at deltage i Chelsea Football Club, som skulle annonceres i slutningen af ​​vinteroverførslen. Vi er stadig ikke helt klar over, at han vil bære et par Billige Fodboldtrøjer, når han kommer. Dette er en af ​​de ting, mange fans forventer.

Chelsea Football Club er ikke et meget godt resultat i den seneste konkurrence, selv om den stadig er i Premier League 4, men forskellen mellem de førende Arsenal og Manchester United point er kun 3 point, den blå Chelsea trøje er let at falde ud af Champions League. Chelsea Football Club mangler en god skydespil, enten Morata eller Giroud, og kan ikke opfylde Surreys krav. Derfor er Chelsea Football Club-træner ivrig efter at få den gamle Gonzalo Higuaín i vintervinduet i januar, og Gonzalo Higuaín er også villig til at komme til London for at spille, det er en meget god ting.

Lad os se frem til Gonzalo Higuaín, der sluttede sig til Chelsea Football Club, for at få flere overraskelser over fansen og håber, at Chelsea Football Club kan opnå bedre resultater i næste kamp.