Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Er det muligt for Neymar at blive med Real Madrid

Posted by jessica 09/01/2019 0 Comment(s)

Som alle ved, er 10- Billige Fodboldtrøjer Neymar ikke tilfreds med den franske ligas hegemoni. Med den seneste stærke stigning i Manchester United vil Paris sandsynligvis ikke være i stand til succesfuldt at gå videre til næste runde af Champions League-knockout. Neymar havde forladt Barcelona, ​​fordi han ønskede at slippe af med Messi's skygge, lede et hold for at vinde Champions League, og endelig få den eftertragtede Golden Globe.

Vi ved alle, at efter at Ronaldo forlod Real Madrid, håber Real Madrid på at have en Real Madrid trøje som en stjerne som Neymar. Bragte et dilemma for Real Madrid. I de to første spil i den 19. sæson mistede Real Madrid kampen mod et svagere hold. Dette fik mange fans til at føle sig meget trist, så de fleste fans håber at Real Madrid kan introducere stjerner som Neymar igen. Kom og bring sejr til Real Madrid igen.

Men fans, der kan lide Real Madrid, kan stadig lide dette hele tiden. Alle mener, at dette er en kortvarig besvær, og de kan komme ud af problemer igen.