Gratis forsendelse på bestilling over 90 €

Bayern München fejede D.C. United med 6-2

Posted by Ella 22/07/2022 0 Comment(s) Shopping,

Den nye sæson er ved at starte, og hvert hold har startet opvarmningen på forhånd. Bayern München kom til USA i preseason for at spille mod D.C. United. I dette spil scorede den 80 millioner nye hjælp Matthijs de Ligt sit første mål og fuldførte sit første mål. Jeg tror på, at når tiden kommer, vil fansene også tage Billige Fodboldtrøjer på og slutte sig til holdet, der støtter ham. Bayern München fejede også Rooney-trænede D.C. United med 6-2 i deres første kamp i preseason.

Kun 5 minutter inde i kampen fik Bayern München en fantastisk start, Mane tog straffesparket, 0-1! I første halvleg bragte Bayern München en 3-0-føring. I anden halvleg, i kampens 27. minut, lavede Matthijs de Ligt i en FC Bayern München trøje en volley fra distancen, 0-4! Superstjernen på 80 millioner scorede sit første mål på kun 2 minutter for Bayern München. Bayern München, der var i bedre form, vandt til sidst.

Til sidst vandt Bayern München 6-2 over D.C. United, og Mane skal spille mod sin gamle klub Manchester City i næste kamp, ​​som bliver en vidunderlig kamp.