Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Barcelona2019-20 sæson hjem trøje udgivet

Posted by Ella 06/06/2019 0 Comment(s)

Barcelona udgav en ny 2019/20 trøje, og trøjerne i den nye sæson har altid været ønsket af fans. Da han først kom ud, begyndte vi at fordele fortiden til fansen, og vi kan modtage den skjorte, vi kunne lide i første gang. I den nye sæson opretholder Billige Fodboldtrøjer farve stadig de to hovedfarver af "rød" og "blå", men der er stor innovation i design.

"Barcelona" -spillere, indflydelsesrige mennesker fra det omfattende sportsfelt i Barcelona, ​​og ledere fra mode-, videnskabs-, mad-, musik- og kunstsektoren afslørede sløret i denne nye jersey, fejrede deres fælles ånd, kultur og identitet. Iført en sådan smuk FC Barcelona trøje er en meget glad ting på gaden, du fortjener at have en sådan trøje.

Designkonceptet og udseendet af Barcelonas fodboldholds nye sæson-trøje er det samme som mænds hold. Kvindeholdet er kernen. Designet af den nye trøje er baseret på anvendelse af 4D scanning og motion capture teknologi for nøjagtigt at opnå stillingsoplysninger fra professionelle spillere. stå ved.