Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

AFC Ajax væk trøje debut

Posted by Ella 20/05/2019 0 Comment(s)

AFC Ajax er blevet vidne til fans over hele verden denne sæson, selvom det ikke lykkedes i 4/1 løb. Men hans fans føler sig meget tilfredse, fordi de skabte for mange mirakler denne sæson. Vi anbefaler altid fans at købe deres Billige Fodboldtrøjer, fordi det vil være meget flot. Vægtrøjen til den nye sæson er blevet frigivet. Den nye trøje er i en mørkegrøn tone med Adidas fodboldstribe på forsiden og cool-farvede trøjer oplyst af pulserende orange detaljer.

I dette sidste spil i sæsonen har AFC Ajax trøje et moderne ribbet V-hals design, og den orange Adidas-sejr tre striber skiller sig ud på begge skuldre. Med forbehold for den overordnede stil er detaljerne i klubbenet også præsenteret i orange. Fans, der kender AFC Ajax, er også opmærksomme på, at tre St. Andrews kryds er blevet broderet på nederste højre side af trøjen.

Sådan en smuk trøje vil helt sikkert være, hvad du vil, og vi accepterer din forudbestilling. Det vil være en vidunderlig ting at sende trøje til din hånd i første omgang.