Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Sæsonen er ved at slutte. Kan FC Barcelona vinde det 27. ligamesterskabstrofæ

Posted by Ella 07/05/2021 0 Comment(s)

Denne sæson coaches La Liga-giganten FC Barcelona af Ronald Koeman. I begyndelsen af ​​sæsonen optrådte holdet ikke godt og blev ikke begunstiget. Efterhånden som spillet skred frem, viste FC Barcelona gradvist sin evne til at konkurrere om mesterskabet i ligaen. Efter at UEFA Champions League var ude, fokuserede FC Barcelona mere på La Liga og ramte Copa del Rey + League dobbelt krone.

I historien har FC Barcelona vundet 26 La Liga titler. Denne sæson vil Ronald Koeman og Lionel Messi iført Billige Fodboldtrøjer føre FC Barcelona til deres 27. mesterskab. Når først FC Barcelona vinder mesterskabet, bliver Lionel Messi dobbelt vinder. Han har håb om at vinde det syvende Golden Globe-trofæ i sin karriere, så Lionel Messi og FC Barcelona går ud. I La Liga-stillingen har FC Barcelona i alt 74 point, Atlético de Madrid har 76 point, og Real Madrid C.F. har også 74 point. Mesterskabskonkurrencen er ekstremt hård, og ingen tør slappe af let. La Liga har spillet 34 runder, og der er kun 4 runder tilbage. For FC Barcelona er alle afgørende kampe og skal vindes hele tiden, så det er muligt at vinde mesterskabet. Dernæst er FC Barcelona ved at indlede den første hårde kamp, ​​og den vigtigste. Ronald Koemans hold spiller hjemme mod den liga-rangerede Atlético de Madrid. Hvis FC Barcelona taber, mister det kvalifikationen til at konkurrere om mesterskabet;

Den 8. maj startede fokus for La Liga, FC Barcelona spillede Atlético de Madrid hjemme. I de senere år har FC Barcelona ikke tabt for Atlético de Madrid hjemme, og rekorden er klart overlegen. Derudover er Lionel Messi i god stand. På scorelisten tager Lionel Messi topplaceringen med 28 mål, og han har 9 assists. I La Liga mesterskabet er Lionel Messi iført en FC Barcelona trøje ivrig efter at fortsætte med at eksplodere og hjælpe holdet med at vinde 4 sejre i træk. Uanset om FC Barcelona kan have den sidste latter, så lad os vente og se.