Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

36-årige Cristiano Ronaldo vender tilbage til Manchester United

Posted by Ella 28/08/2021 0 Comment(s)

Sidste gang Cristiano Ronaldo vakte opmærksomhed fra verdens sportsarena var ved Europacupen-fordi colaen, der blev placeret foran ham, blev åbenlyst skubbet væk på pressemødet, "Cristiano Ronaldo fik Coca-Cola til at fordampe 4 milliarder amerikanske dollars natten over" og andre sandheder kan ikke skelnes. Rygterne fik den portugisiske superstjerne til at dominere overskrifterne på sociale medier og nyheder i forskellige lande. To måneder senere forårsagede den 36-årige Cristiano Ronaldo igen et chok i verdensfodbolden: Cristiano Ronaldo flyttede officielt til Manchester United, vendte tilbage til omfavnelsen af ​​Premier League Red Devils og bar Red Devils-trøjen.

Den fulde tekst i den officielle meddelelse om Manchester United -klubben er som følger: Cristiano Ronaldo, velkommen hjem og iført Red Devils -trøjen igen. Manchester United glæder sig over at bekræfte, at klubben har indgået en aftale med Juventus om overførsel af Cristiano Ronaldo, men skal stadig blive enige om personlige vilkår, visa og lægeundersøgelser. En kort og kraftfuld officiel erklæring annoncerede også officielt slutningen på Cristiano Ronaldos karriere i Juventus. Han sluttede sin kontrakt med Juventus et år tidligere og vendte tilbage til Premier League igen efter 12 år.

Cristiano Ronaldo er en fem gange Ballon d'Or-vinder. I sin karriere har han vundet mere end 30 trofæer indtil nu, herunder fem UEFA Champions League -titler, fire FIFA Club World Cups og syv i England og Spanien. Liga mesterskabet med Italien og Europacupen vandt han for Portugal.