Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Tottenham Hotspur ny sæson 2019-20 trøje udgivet

Posted by Ella 19/07/2019 0 Comment(s)

Tottenham Hotspur-teamet opdaterede de nye hjem og væk trøjer til 2019-20 sæsonen. I 2019 sæsonen nåede Tottenham Hotspur-holdet Champions League-scenen, hvilket gjorde mange fans klar over holdet. Den nye sæson- Billige Fodboldtrøjer til Tottenham Hotspur tiltrak også mange fans. Så vi har givet dig en sådan besked for første gang, fans kan købe trøjer gennem vores officielle hjemmeside.

"Klubben er nu på et specielt tidspunkt, holdet har gjort store fremskridt, og med flytningen tilbage til det nye stadion, føler vi os rigtig drevet," sagde Harry Kane. "Den nye Tottenham Hotspur  trøje ser meget godt ud, med en klassisk følelse er 100% Tottenham Hotspur." I den nye sæson kan have bedre præstationer.

Tottenham Hotspur-teamet vil have en ren hvid trøje, mørkeblå shorts og hvide sokker. V-halsen og manchetten i trøjen er dekoreret i blåt, ledsaget af de truende "Spurs", og klubbens motto "To Dare Is To Do" er skjult inde i kraven. Shorts er færdige med hvide detaljer, sokkerne er dekoreret med en blå ring, og ordet "Spurs" er indlejret i midten af ​​kindbenet. En sådan jersey gør mange fans til at lide det.