Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Lionel Messi åbner sin målkonto for at få sit første mål med Paris Saint-Germain

Posted by Ella 29/09/2021 0 Comment(s)

I anden runde i Champions League-gruppespillet besejrede Paris Saint-Germain Manchester City 2-0 på hjemmebane. Lionel Messi scorede et mål, der forseglede sejren. Lionel Messi, iført en Billige Fodboldtrøjer, fik endelig sit første mål på holdets vegne. Efter kampen knuste gruppebilledet af Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé i omklædningsrummet også fuldstændigt rygtet om uenighed i Paris Saint-Germain-holdet.

I sommer blev Paris Saint-Germain den største vinder på transfermarkedet. At signere en gruppe elitespillere gjorde også Paris Saint-Germain til den største favorit til at vinde Champions League. Kun 7 minutter inde i kampen åbnede Idrissa Gueye's burst -skud scoren for hjemmeholdet. I det 73. minut modtog Lionel Messi, iført en Paris Saint-Germain trøje, en aflevering fra sin holdkammerat, og efter et enkelt samarbejde med Kylian Mbappé foran modstanderens straffesparksfelt brugte Lionel Messi sin ikoniske venstre fod til at score og udvide føringen. Da Lionel Messi scorede dette sprængmål, var Neymar den første, der skyndte sig frem for at fejre, og derefter pegede Lionel Messi bevidst på Kylian Mbappé, som hjalp ham, og de to klappede for at fejre.

Uanset om det er Lionel Messi, Neymar eller Kylian Mbappé, har de alle et fælles mål, nemlig at vinde Champions League. Lionel Messis største drøm om at flytte til Paris Saint-Germain er at vinde Champions League igen. I Kylian Mbappés æresrum mangler der kun et Champions League -trofæ. Denne 2-0-sejr annoncerede officielt starten på kombinationen af ​​Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé. Lad os i det næste spil se dem overvinde vanskeligheder i Champions League og endelig vinde Champions League!