Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Real Madrid C.F. ønsker at få Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain til at bruge 150 millioner euro

Posted by Ella 10/05/2021 0 Comment(s)

Ifølge nyhederne fra de spanske medier. Kylian Mbappé afviste endnu en gang kontraktforlængelsen fra Paris Saint-Germain. Det er fjerde gang, at Kylian Mbappé direkte afviser holdets kontraktforlængelse. I dette tilfælde er Kylian Mbappé iført en Billige Fodboldtrøjer fast besluttet på at gå til Real Madrid C.F. den her sommer. Paris Saint-Germain er også løsnet og overvejer at acceptere Real Madrid C.F.s tilbud.

Før dette tilbød Paris Saint-Germain ham generøse tilbud for at beholde Kylian Mbappé. Samtidig lovede han også, at han ville få en årsløn svarende til Neymars. Men dette er ikke nok. Paris Saint-Germain gav endda Kylian Mbappé en blank check før. Han sagde, at så længe han er villig til at blive, er den årlige løn for den nye kontrakt op til ham. Paris Saint-Germain har viket for en sådan stat, Kylian Mbappé er ikke villig til at blive på holdet, i øjeblikket har han afvist Paris Saint-Germains kontraktforlængelse. Den franske angriber ser kun Real Madrid C.F. i hans øjne.

Real Madrid C.F.s tilbud er omkring 150 millioner euro. Kylian Mbappé og Paris Saint-Germain, der har Paris Saint-Germain trøje på, har kun et år tilbage af kontrakten. Det er ikke realistisk at sælge til en højere pris. Så Paris Saint-Germain overvejer, om de vil acceptere Real Madrid C.F. 150 millioner euro tilbud. Hvis de sælger Kylian Mbappé til denne pris, vil de også være i stand til at underskrive en passende angriber til erstatning for Kylian Mbappé i sommer. Holdet kan også styrke sig i andre positioner.