Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Efter at have fået Lionel Messi ønsker Paris Saint-Germain at fortsætte med at styrke denne sommer

Posted by Ella 20/08/2021 0 Comment(s)

Lionel Messi sluttede sig til Paris Saint-Germain fra FC Barcelona, ​​hvilket gjorde Ligue 1 rige øjeblikkeligt til at blive fokus for verdensfodbold. Er Lionel Messi iført en Billige Fodboldtrøjer den sidste blockbuster-underskrift for Paris Saint-Germain i sommer? Det franske autoritative medie "Team Daily" afslørede, at Paris Saint-Germain stadig overvejer introduktionen af ​​Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba, men deres forudsætning er at rense nogle spillere fra holdet. Overførselsgebyret for Paul Pogba forventes at nå op på 60 millioner euro.

Ligue 1-sommerens transfervindue er endnu ikke lukket, og Paris Saint-Germain er stadig ved at flytte. Franske "Team Daily" afslørede, at Paris Saint-Germain overvejer muligheden for at snappe Paul Pogba. Kontrakten mellem Paul Pogba og Manchester United er nået til det sidste år. For Manchester United, hvis Paul Pogba iført en Manchester United FC trøje nægter at forny kontrakten, får Manchester United muligvis ikke en krone af transfergebyret næste sommer. I dette tilfælde vil Manchester United ikke afvise et passende tilbud.

Det er værd at bemærke, at Paul Pogbas agent er Mino Raiola. Han har et meget tæt forhold til toppen af ​​Paris Saint-Germain, hvilket også skabte betingelser for afslutningen af ​​transaktionen. Bliver Paul Pogba Paris Saint-Germains summer i sommer efter Lionel Messi? Eller deltage som gratis agent næste sommer? Lad os vente og se.