Gratis forsendelse på bestilling over 50 €

Tre datakonger af aktiv fodbold

Posted by Ella 19/10/2021 0 Comment(s)

Karim Benzema er nu fuldt ansvarlig for angrebslinjen i Real Madrid C.F. og det franske hold. I Real Madrid C.F. har Karim Benzema gennemført 10 kampe med 10 mål og 7 assists. Han har vundet både i La Liga og Champions League. Karim Benzema, iført en Billige Fodboldtrøjer, scorede også et vigtigt mål i UEFA Nations League -finalen og hjalp det franske hold med at vinde mesterskabet. I Real Madrid C.F. i "post-C Ronaldo-æraen" kan Karim Benzema ikke kun få bolden i fronten og spore organisationen, men også score mål, og blev endda engang en varm stjerne i Golden Globes.

Det siges, at Mohamed Salah i Premier League kun er et glimt i panden, men han har haft det godt i flere sæsoner. Mohamed Salah iført en Liverpool trøje har ikke kun hjulpet Liverpool med at vinde Champions League og Premier League -mesterskabet, men har også en masse Premier League -gyldne støvler. I denne sæson har Mohamed Salah spillet 10 kampe med 10 mål og 4 assists. Mohamed Salah, der ikke er høj, men har en stærk eksplosiv kraft, har næsten ingen løsning på sideklipning og back-to-back konfrontationsevne til højre.

Robert Lewandowski var verdens fodboldspiller sidste år. Han har altid haft et udbrud af data i FC Bayern München. I de sidste sæsoner har Robert Lewandowskis Bundesliga -statistik i 31 kampe, 34 mål og 4 assists, 41 mål, 7 assists og 8 i 29 kampe. I Champions League gennemførte han 10 kampe med 15 mål og 5 assists, 6 kampe med 5 mål og 2 kampe med 4 mål. Robert Lewandowski er stjernen med de fleste personlige data i de seneste år. Hans fremragende krop, teknik, skydefærdigheder og evne til at læse spil er nok til at gøre Robert Lewandowski til en midterspidsskabelon.